CégkeresésAlkalmazott
2017-11-28
Nem kommentálom. Jó volt, de már nem olyan... Sok minden megváltozott... Már nem családcentrikus... +3 ember munkáját egyedül, hosszú távon képtelenség csinálni... Nagyon szerettem... Most is... De a körülmények változtak.

Üzletvezető
2019-05-08
Nagyon sokat kell dolgozni, mert minden évben kevesebb emberrel dolgoztatnak a forgalom meg folyamatosam emelkedik, és a feladat egyre több.

Csomagkézbesítő
2019-04-16
Sajnos nem becsülik meg a hűséges munkaerőt, hiába vagyok már 1992 óta ugyan ott. Pont ma mondta a nagyfőnökünk egyik munkatársam kérdésére, hogy miért nem kaptunk a régi dolgozók több béremelést, hát azért mert szerinte túl vagyunk fizetve.

Áruforgalmi ügyintéző
2019-05-18
Nem értékelik a tudást, kiemelik a hibákat. Kötelező biztosìtásokat értékesíteni, de ez nem megy mindenkinek. Rugalmatlan, logikátlan a munkaidő beosztás

Szakeladó
2019-05-17
Szervezetlen kapkodás.A körülmények nem a legjobbak.Ember hiányos nem mindig azt nevezik ki aki a legalkalmasabb.Komoly vezetési problémákkal küszködnek.Ez által Nagyon megnehezítve a munkavállalók dolgát teljesítésben

Áruházvezető helyettes
2019-04-12
Egyaltalan nem csaladbarat, a kozepvezetok stilusa hozzajarul a nagy fluktuaciohoz, emiatt az uj es a regi dolgozok is otthagyjak a ceget. Ha ezen nem javit es nem konnyiti a boltokban dolgozok korulmenyeit akkor sajnos csak lefele fog ivelni.

Javító technikus
2019-04-30
napról napra több az ukrán, eljön nemsokára az a pont, hogy többen lesznek, mint a magyarok. ezáltal meg nem is emelkedik a bér kellőképpen. bónusz is kevesebb, cafetéria nem változott tavalyhoz képest, egyre több hülyeséget találnak ki, amivel lehet csesztetni a munkavállalót.

Üzletvezető helyettes
2019-11-03
Amióta a cégnél vagyok egyre nehezebb körülmények között dolgozunk.Egyre kevesebben vagyunk ugyanarra a munkára.De nekem helyben van,és ez fontos szempont számomra.A fizetés sem olyan rossz,de meg kell érte dolgozni.

2019-05-01
Korrekt cég. Kereskedelmi szinten jól fizetö munka. A folyamatos leépitések miatt nagyon kevés az ember ezért Több dolgozóval nagyon jó munkahelynek minösülne.

Anyagmozgató
2019-03-06
Szabolcsi viszonylatban versenyképes, de lehetne ezzen munkáért több a fizetés legalább anyi amennyit Dunántúl kapnak ugyanezért a munkáért. Az a baj hogy itt Szabolcsban elvannak nyomva a bérek ha, ugyan azt a bért megkapnánk amit Dunántúlon is kapnak akkor nem volna semmi gond a fizetéssel.

2018-02-09
Multi minden előnyével, hátrányával. A folyamatos létszámleépítések bizonytalanságban tartják az embereket. A kevesebb létszámra egyre több munka jut. A kb. tíz évvel korábbi lojalitásukat a kollégák lassan teljesen elveszítik.

Irodai koordinátor
2019-05-06
Béremelés nevetséges, Kit. àltal szabott szabadság felháborító. 23 nap szadság a besorolás szerint, míg a verseny szférában 28 nap. Lelkiismeretességért nem adnak a boltban semmit. Több megbecsülés, elismerés.

2019-05-06
Egyre nehezebb itt dolgozni.kevés pénzért egyre többet követelnek. A megbecsülés is elmarad.csak az el meg aki jobban tud hizelegni. De ez nem en vagyok.

Termék menedzser
2018-01-31
A vezérigazgatóság működése egy nagy vicc, a fizikai munkásokat pedig fillérekért dolgoztatják. A postákon minden vicik-vacakot árulniuk kell, hogy teljesüljenek az elvásások. Lassan egy trafik kínálata eltörpül a posták termékeihez képest. A fluktuáció emellett óriási azok között, akik nem 10-20 éve vannak a cégnél. A cég próbálja "multisnak" feltüntetni magát, de ez a "csodálatos", több száz fős open office-on kívül nem sokban mutatkozik meg. Rengeteg ponton a múltszázadi, totálisan rugalmatlan beidegződések működnek. Vezetőség 1, max. 2 évente teljesen lecserélődik, emiatt hosszú távon senki sem tervez. 5-10 éves tervek állnak megvalósítás nélkül. A középvezetők persze tapossák a munkavállalókat, hogy az épp aktuális igazgatóknak jobb fényben tetszelegjenek. A HR persze próbálja a fiatalokat ide csábítani, akik 1-2 évig, ha kibírják, és persze dobbantanak, aki 3-4 évet kibír, az már őskövület. A rendszeressé váló év végi őrületet úgy sikerül már évek óta átvészelni, hogy gyakorlatilag a vezérigazgatóságon, és minden más területen, aki él és mozog, az csomagot válogat vagy kézbesít, akár saját autóval, vagy gyalog is. Konkrétan egy vicc az egész cég, ha nem lenne mesterségesen monopóliumi helyzetben, már rég bedőlt volna az egész...