CégkeresésMindenes
2020-07-07
Ez a kis útmutató a leendő Mátészalkai kollégáknak szól akik a "tejiparba" szeretnének menni dolgozni, ne tegyék. Kezdjünk hát a pozitívumokkal. -Általában szól a zene. -Tiszta öltöző-mellékhelyiség. Negatívumokat szinte reggelig sorolhatnám sajnos, kezdve a nem megfelelő munkaruházattól, az undorító higiéniai körülmények át még nagyon sok mindent mondhatnék, de nem ezek a legrosszabbak, koránt sem. A legundorítóbb az úgynevezett műszakvezetők, akik közt nagyon kevés az értelmes jóravaló ember, a többségük inkább beképzelt nyalásból lett valaki, akik egész nap a telefont nyomkodják, és fél óránként tűnnek el cigarettázni és e mellé még olyan arcuk is van mint ha ők ****ták volna a spanyol viaszt. A bérezésről annyit hogy a környéken "gyári szinten" a legrosszabbul fizető, ha ne adj isten külsősként kerülsz oda, nincs céges busz. Csak alkalmi munkásként ajánlom, elég 1 héten 2-3 napot itt eltölteni, szellemileg, testileg gyomorforgató hely.

Értékesítő
2020-07-04
Boldogan, örömmel érkeztem és sokkal boldogabban és örömmel távoztam. A kollégák egy része és a vezetőség csak az önös érdekeit nézi. Az új dolgozókat igen hamar lenyomják, megalázzák. Én 1 év alatt a tizensokadik új dolgozó voltam. Sajnálom,hogy egy ilyen jó cégben, nulla empátia és nulla segitőkészség ,főképp a főnökök részéről. A fizetés jó lenne, ha sikerülne elérni a kitűzött célt, de a régiek eltaposnak,.

2020-07-04
A pozitívumok: jó fizetés, sok okos munkatárs. S ezzel sajnos vége is, a felső vezetés a McKínzó és többi tanácsosztogató cég tippjeit kergeti reális célok és saját alkalmazottaik visszajelzései helyett. De ha valaki végignézi a MOL csoport irányítóságának névsorát úgy gondolom nem kell csodálkozni - még egy ilyen olajipari vállalat a világon nincs: egyetlen árva bányamérnök, petrolkémiai szakember vagy geofizikus nincs közöttük, nem értik miből lesz pénz (mondjuk a korrupción kívül). Még a szenioritási alapon működő közel-keleti olajtársaságoknál sem megengedett, hogy az ifjú arab herceg ne szerezzen olajipari műszaki végzettséget a cég vezetésének átvétele előtt, a MOL-nál viszont a szakértelem hiánya nem hátrány, hanem erény: minél kevésbé ért valaki az olajiparhoz, annál magasabbra lehet jutni. A magyar közgazdász társadalom teljes csődje, nagyon szomorú vagyok, hogy ide jutott ez a vállalat. Sok olyan hang van az idősebb munkavállalók között akik egyetértenek abban, hogy jobb lett volna, ha az OMV marad a tulaj (bár azt sem vonják kétségbe, hogy ők is ugyanabba a kávéházba járnak).

Beosztott
2020-07-01
Nem ajánlom senkinek. Kifzetetlen túlóra, borzalmas munkakörülmények, embertelen, megalázó bánásmód a vezetőség részéről, elmaradottság jellemzi. Egyetlen célja a vezetőségnek, hogy bármi áron teljesítve legyenek a mutatók, "hozzuk a számokat" nézzen ki jól a statisztika, az persze senkit nem érdekel, hogy nincs a számok mögött valós teljesítmény. Az egyetlen pozitívum, hogy valamivel több a fizetés mint a közszférában máshol. Betanítás nincs, az ember csak magára számíthat, a vezetők lógatják a lábukat miközben verik az asztalt, hogy hol az anyag amit kért, de még véletlenül sem adnak segítséget az elvárt feladatok teljesítéséhez.

Gyakornoki program
2020-06-30
Tudom ajánlani másoknak is. Friss környezet, szedett vedett csapat, ahol a konfliktus mindennapi, és a nyomás is nagy de mégsem érzed azt hogy minden felelősség a tied. Sok mindenhez értenek, minden területre megvannak a szakemberek, aki inkább dolgozna családias környezetben, mint egy multinál annak ajánlom. A fizetések eléggé kiábrándítóak, bár teszem hozzá ez azért van mert kevés is a megrendelés. A cég fejese a haszon jó részét lenyúlja saját érdekeinek a megvalósítására, emiatt az ott dolgozók vannak lecseszve amiért nem termelnek elég pénzt. Aki türelmes ember az kibírja.

Irodai adminisztrátor
2020-06-30
Szörnyű, fekete ügyeket intéznek. Nem fizet a főnök, felmondtam és már több százezerrel lógnak.. a kilépő papírjaimat nem kaptam még meg, vannak Ukrán dolgozók akik 31 napból 31-et dolgoznak...

Raktári adminisztrátor
2020-06-23
Gyorsan segítettek elhelyezkedni nekem és édesanyámnak is. Jó választás volt, korrektek a főnökök, a fizetéssel sincsen probléma, mindig időben érkezik. Csak ajánlani tudom.

Adminisztrátor, adatrögzítő
2020-06-23
Néhány hónapja dolgozom náluk és teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon korrekt és segítőkész csapat. Minden teljesült, amit a szerződésben megfogalmaztak.

Adminisztratív munkatárs
2020-06-23
Kb féléve dolgozom a cégnél, hiteles korrekt cég, korrekt béremelést kaptunk. összességében elégedett vagyok a cég által nyújtott lehetőségekkel, a fizetéssel, és a juttatásokkal.

Minőségbiztosítási mérnök
2020-06-19
A munkahelyi légkör folyamatonként változik, jellemzően nem rossz. Fizikai dolgozóknál a régióhoz képest átlagos bér, szellemi munbkavállalók esetén bőven átlag alatti. Több környező vendéglátóhelyen, illetve üzletben van 5-10%-os dolgozói kedvezmény. Rendkívül jó szállást biztosít. A felsővezetés több folyamaton is, mind szakmailag, mind emberileg alkalmatlan.

Vevőszolgálati vezető
2020-06-19
Nagyon jó csapat, biztonságos munkavégzés, stabil nemzetközi háttér, támogató vezetés, magas szociális érzékenység. Komoly értékesítési- és szervizmunkát végzünk a hazai élelmiszeriparban és a kiskereskedelmi láncoknál.

Kölcsönzött munkaerő
2020-06-18
Nagyon jó munkahely, csak ajánlani tudom. Januárban mentem hozzájuk és 3 napon belül már munkát is szereztek nekem Budapesten , az unokatesómnak pedig Zalaegerszegen! Jó a fizetés és kedvesek az ügyintézők, és eddig időben megkaptuk a fizetést is. A túlórát is korrektül kifieztik adott hónapban! A kölcsönzősök eddig mindenben a segítségünkre voltak.

Gépbeállító
2020-06-17
Ha lehet kerüld 3-évig bírtam mert birka vagyok .mást nem írhatok mert azt írták annak következménye lesz. Én azt nem szeretném.

Személy -és vagyonőr
2020-06-17
Pozitív: Korrekt, segítőkész főnök. Pontos bérszámfejtés. Határozatlan idejű munkaszerződés. Negatív: Havi 240 óra havi órakeret (szabadsággal), monoton kihívás nélküli munka. Időkivárásos feljebbjutási lehetőség.

Gépkocsivezető
2020-06-15
A cégvezetésnek nem erőssége az ígéretek,munkajogi előírások,foglalkoztatási szabályok betartása. Gépjármüpark müszaki állapota siralmas,un.kisfönök szeret más fenekével csalánba ülni,irigy,rosszindulatu és kicsinyes. A cégvezetö nagyobb mellényt hord min ami a mérete.Nem tartja be a jogszabályokat,úgy von le a fizetésből,hogy nem is vagy hibás és mégis teljes összeget von le.