CégkeresésGépkocsivezető
2020-02-23
Nagyon jó a közösség, feltételeket, járműveket nem minősítem. Felelősség nagyon nagy. A nagyon korai kezdés (4-5 óra) sem túl kellemes. Ezt szeretni kell. Csak akkor megy.

Vezető
2020-02-22
Szerintem klassz munkahely. Nem egy mondom, hogy nincs pörgés mert van de összességében nagyon motiváló hely! Olyanoknak javaslom akiknek kevés az egy helyben üldögélés és tényleg szeretnének valamit létrehozni.

Recruiter
2020-02-21
absolutely no flexibility, total disrespect of private life. tipical ssc where you are just an FTE in the excel. and for that you will get an average salary.

Back office munkatárs
2020-02-21
A közösség és a munka melletti programok jók, de a juttatások (amiből meg kellene élni) messze nem banki szintűek (300 ezer bruttót sem éri el) A régebbi munkavállalók megbecsülése sem a cég erőssége.

Automata töltő
2020-02-19
A főnök jó fej, de igazából eléggé arcra megy a pozíció. Ha meghúzod magad, és csinálod a dolgod, akkor nincs baj. A fizetés korrekt (190.000), és a meló is bírható. Voltak mondjuk szivatások, hogy több árut pakoltak be, mint kellett volna, és nem volt rendesen logisztikázva, cimkézve stb..., de ezzel együtt is azt mondom, hogy jó munkahely annak, aki a rendszer része. A munkát ajánlom, de azok, akik nem teljesítenek 1 hét alatt, azok nem fognak munkát kapni. Én ilyen voltam. ( Ne betegedj le próbaidő alatt!)

2020-02-19
Ugyanaz történt, mint az előző véleményt adónál. A nyugat európai cég, fiatalos munkakörnyzet, kölcsönös bizalom és jutattások cask hatalmas kamu. Senkinek sem ajánlom a helyet, kivéve, ha szeretne folytonos stresszben és rettegésben élni. Folyamatos túlóra, bérkiegészítés nincs. Ha ezzel kapcsolatban szólni mersz, vagy levelet írsz választ nem kapsz vagy személyeskedés lesz az egész.

Operátor
2020-02-19
Kellemes környerzetben dolgozhat az ember, már ha szereti nyáron az 50-60 fokot, egy kicsit zajos, de miután megromlott a hallásod már nem is fog zavarni :) Viszont cserébe nagyon dolgozó barát a cég. Annyira, hogy régebben össze kellett barátkoznunk a szekrénytársunkkal, mert ketten osztoztunk egy szekrényen, ami a folyosón volt nem az öltözőbe :) De a megbecsülés, ami látszik a jól kiválasztott szünetrenden (akkor mész enni ha valaki letud váltani) és a fizetés mindenért kárpótolt( ritkán értük el, hogy 6 számjegyű legyen a fizetés 3-4 túlórával).

Molnár
2020-02-18
A munkaidő 6-tól 14-ig tart, hétvégén nincs munka. Családias légkör, stresszmentes hely. Maga a munka jó állóképességet kíván. A fizetés 2020-ban nettó 190-220 ezer között alakul.

Operátor,anyagmozgató,minősėgellenőr,csoportvezető helyettesítő
2020-02-18
Mi a véleményem a Morganről? Ugyanolyan rohadékok vezetik, mint a többi magyar céget. Rossz légkörű, elavult gépekkel dolgozó hely. Egyszerre várják el a gyorsaságot és a minőséget, - csak egy értelmi fogyatékos nem érti meg (mint amilyen minden magyar főnök), hogy ez lehetetlen. A seggnyalás fontosabb, mint az elvégzett munka. Hánynom kell tőlük, aljas szemét férgek!

It munkatárs
2020-02-17
Eddigi munkahelyeim közül messze a legjobb!!! Korrekt hozzáállás, rugalmas munkaidő, jó fizetés, családbarát vezetőség. A kollégák összetartóak, nincs óvoda feeling.

2020-02-15
Zsebbe fizet, nem jelent be teljesen, csak minimalber felett kicsivel, igaz ez az irodai munkasokra is. Tulorat ingyen varja el, minden nap 22-24 oraig elerhetonek kell lenni telefonon, persze ingyen. Az irodai kornyezet, konyha, wc kritikan aluli, 1970-es evek szinvonalat nem uti. A munkatorvenykonve, a NAV, az adozs mind kamu a cegnel. Rendkivul stresszes, 3-4 ember feladatat kell elvegezni. Folyamatos a fluktuacio, tobbszor volt mar a ceg munkaugyi birosagon. A tulaj egy diktatorikus szemely, onnan lehet tudni, h hazudik, hogy mozog a szaja. Nem keves fejleentes van ellene.

2020-02-15
Nem ajanlom senkinek, hogy NEISZ FERENC egyeni vallakozonal, maskeppen Neisz Trans-nal dolgozozn, a tizenotodik keruletben. Az ingyen tulora elvart, nem fizeti ki, elvarja, hogy ejjel is legy telefonon elerheto, es hetvegen is telefon akar dolgoztatni. A bejelentes nem felelel meg a torvenyeknek, egy resze zsebbe megy. Az irodai korulmenyek megallatak az 1970-es evekben, tocsoghatsz egesz nap egy mubor szekben, a reluxa nem jo, a tulaj anyjanak a cigi futstjet kell szivni, a wc es a konyha kritikan aluli. A munka torvenykonyve semmilyen szinten sem teljesul, csak a tulajdonos kenye kedve a mervado. Nem veletlenul keres mindig sofort es alkalmazottat. Szabadsagrol, rendes bejelentes, tappenz teljes fizu utan felejtos. Seninek sem ajanlom.

Alkalmazott
2020-02-13
Valaha ez egy patinás, nagyon jó cég volt. Remek hangulat jellemezte, kiemelkedő juttatások. Mára azonban egy tipikusan kapitalista, pénzéhes vállalkozás lett. Amely arra apellál, hogy a dolgozóit kifacsarja. Ahogy a kellemes családias légkört felváltotta az utcáról beterelt (diplomás) csőcselék, úgy lett egyre feszélyezettebb, savanyúbb a légkör. Minden egyes "újítással" egyre rosszabb. Folyamatosan csökkentik a juttatásokat: év végi jutalom, fizetésemelés, igénytelen melós ruha. Úgy néz ki igaz a mondás: Ha valakinek minél több van, annál zsugoribb. Aki szereti a monotonitást és a csökkenő juttatásokat, annak jó lehet.

2nd Operator
2020-02-13
Üdv mindenkinek. A cégnél tapasztalhatsz esetenként kellemetlenségeket. Nincs értelme ezeket túlságosan részletezni, mindenki tapasztalja meg, amit meg kell tapasztalni. A cég felső vezetés, esetenként nem túl korrekt. Észre fogod venni, ahogy már sokan észrevették.

Eladó
2020-02-13
Én ujrakezdtem itt dolgozni,de még mindig ugyan az a probléma,kevés ember,sok munka,nincs ebéd szunet,a 8ora munka az nem létezik náluk,a minimum az ha tulorázol,ha reggeles vagy az is délután tulorázik,ha gyereked van főként kicsi akkor szamithatsz mindig átlagban a délutáni muszakokra. Nagyon nem ajánlom senkinek sem. Sztem ha már kotelezo pl 30percet (szunet) egy nap ledolgozni,akkkor a minimum az hogy adják is ki,nem az hogy nem mehetsz ki vagy ha mégis akkor is csak pár percre mert melo van csinálni kell. A másik alap probléma,az hogy ha pl ovodás vagy iskolás gyedreeked van, sose ugy van a beosztás hogy váltott heti muszak,(legalábbis nekem tobbszor vok délutános,ami azért idegolo mert igy nem látom pl 1hétig a gyerekemet és nem tudok a családommal élni. A vezetőknek átkellene gondolni,és tobb embert foglalkoztatni,mert ezzel a mentalitással csak elfognak menni a dolgozok.