CégkeresésMunkatárs
2020-03-31
Kevés a bér. Itt sajnos nem becsülnek vagy értékellnek, egy tucatként kezelik az embereket. Az éves egésségügyi szűrés viszont nagyon hasznos volt.

Fuvarszervező
2020-03-27
Ez a cég egy nagy semmi! A tulajdonos paranoiás és irányításmániás, a "kisfőnökök" pedig kétszínűek, a saját bőrüket mentik minden helyzetben. Az ígérgetés nagyon megy, amikor meg fizetésemelésre kerülne sor, nem is kell álmodni róla. (interjún persze mindenre rábólintanak) A kért nettó fizetésből bruttó lesz. Soha nem fizet időben. Az adminisztrátorral senki ne akarjon egy percnél több időt eltölteni (kétszínű, egoista és álszent). A sofőrök 2 hetente cserélődnek (embertelen körülmények). A szabadságot a főnök szabályozza, nem te veszed ki, még a saját részedet sem. A munkaidő papíron 8 óra, amúgy meg minimum 10. Lecsúszni nem lehet, kifizetni nem fogja. Munkaidő vége előtt fél órával további 4-5 órás munka kerül kiadásra. Fix munkabér nem fix munkaidővel, röhej. Aki teheti messzire kerülje el!

2020-03-24
Gerinctelen módon vállnak meg az embertől, persze itt is a Korona vírus az ok, de, hogy nem mer elém állni a vezetőség és korrektül elmondani mi is a helyzet az szánalmas. A szerencsétlen Hr est küldik, majd mikor kérdőre vonom őket, pl arról, hogy miért hazudnak, csak hápogás megy. Persze a hazajutást old meg ha nem Pesten laksz a segítség 0. Nagyon nem ajánlom, a beilleszkedéshez a támogatás felületes, bizonyos ágazatokban pedig nagyon nagy az elégedetlenség, belső feszültség, és az ágazatok közt is. Ez már nem verseny, ez egymás munkájának a hátráltatása. Még sorolhatnám a gondokat, de nem vagyok hajlandó segíteni nekik ;) Pedig tudtam volna.

Házmester
2020-03-11
A hirdetés és a valóság különböző nagyon! Céges autó pl. munkára jó hogy van, hiszen leküldenek bármelyik kirendeltségre és utána meg oda írják a juttatásokhoz...vicc.

CAD tervező
2020-03-10
Kis cég, így az egyéni készségek jobban kijönnek, szélesebb körű látásmód alakul ki. A csapat folyamatosan bővül, olyan mint egy kreatív baráti társaság. Viszont így egy emberre nagyobb felelősség jut, mint egy multinál, de nem is monoton, mindig van új kihívás, amit közösen oldunk meg.

Logistics specialist
2020-03-09
Olyanoknak ajánlom, akik bírják a stresszt, a bizonytalanságot és a nem tisztázott folyamatokat. Frissen végzett egyetemistáknak tökéletes hely megtapasztalni, milyen munka folyik egy multinál.

Targoncavezető
2020-03-09
Nem lenne rossz munkahely,de a tulajdonos sajnos az esetleges veszteségeit a dolgozókon akarja behajtani.Így csak azt fogja elérni,hogy előbb, utóbb nem marad majd neki targoncása az Üllői raktárban.A fizetés jól indult,de ha szabadságra küldenek valakit kényszerből,akkor a bónusz bizonyos százalékát bukják az emberek.Bér emelés még a láthatáron sincs 2020-ban.Követelmény viszont egyre több.Így hát kénytelen vagyok innen menni mert én is pénzből élek,és el kell tartanom a családom.A társaság,és a főnökség kíváló.Csak a tulaj pénz éhessége,és a dolgozók büntetése a rossz.

Rakodó munkás
2020-03-06
7-8 évvel ezelőtt még jó volt.Amióta Zrt lett,és még sajnos a régi diszpécseresek vannak.Az osztályvezető is köztük egy nagy nulla.19-évet húztam ott le.Már nem a munkalojalitás értékelése van érvényben,hanem a seggnyalóké!!!

Értékesítő
2020-03-06
Vicc az egész.A vezetőm vagy arról beszél h rákos, v azt kell csodálni, hova költözik és éppen mit vett, miközben mindennek lehordja a saját vezetőit. az egyik szerinte egy idióta picsa, mindig szomorúan mászkál és ideg beteg, mert vmi szemetet dobott az asztalára, a másik a felesége jancsi bohóca, alkalmatlan csicska. A kedvenceit futtatja, akiből pedig " nincs haszna" ő fogalmazott így arra nem pocsékol időt. Szánalom

Alkalmazott,Munkás
2020-03-05
Folyamatos a spanyol kollégák jelenléte. Beleszólnak az irányításba, amihez a vezetőség is hozzászokott már, elvesztették az önállóságukat, lehet hogy nem véletlen ez. A vállalattól elviszik a legnagyobb árbevételt generáló gyártást, helyette nem érkezik olyan project, ami ezt pótolja. A létszámot folyamatosan csökkentették, a munkát meg elvárják és sajnos sok léhűtő ember is érkezett a céghez, akik helyett mi régi dolgozók végezzül a munkát, így ők is elhagyják a céget...hígul a dolgozói állomány is. Azt elmúlt 1,5 év alatt 4 gyárvezető volt, az elsőt túl sokáig tűrték meg. Jött egy jobb, egy változás menedzser, de neki nem adtak időt a változtatásra. Majd jött egy idegen nemzetiségű, akit csak 6 hónapra szerződtettek, akkor már miért nem hagyták a másikat kibontakozni?! Most meg a termelésvezetőből csinálnak gyárvezetőt?! Nincs itt koncepció...bejelentik, az állami támogatást, aztán kilépnek belőle. És ennek az alkalmazottak isszák a levét... Nem ajánlom a céget!

Rakodás vezető
2020-03-05
Már messze nem olyan jó mint régen! A bérmunkaerősök is több pénzt kapnak! A beosztás is gyakran eltérő! A szabadságkérés sem egyszerű a nyári menetrend idején!

Eladó pénztáros
2020-03-05
Senkinek sem ajánlom! 10-12-13 órás állómunka, kevés fizetésért cserébe. Hétvégék alig szabadok. Bónuszok sokszor elmaradnak, mert nem jó a forgalom vagy a leltár.

Szervizes
2020-03-05
Nagyon családias, és mindig segítőkészek. Továbbá támogatják a családon belüli tanfolyamokat azzal, hogy munkaidőt kedvezménnyel biztosítják. Tehát a cég egy 5-ös skálán 6-os :)

Üzemvezető
2020-03-05
jó fizetés, jó munka beosztás. nagy munkaerő hiány, nagy vezetői nyomás, jó beosztottak, komoly juttatások, 13. havi fizetés, képzési lehetőségek

Értékesítő
2020-03-02
Szívesen ajánlom másoknak is, segítőkész kollégák és felső vezetők, jól kidolgozott ütemes munkavégzés, jó körülmények biztosítottak a munkavégzéshez, család barát cég.