CégkeresésAdminisztrátor
2020-07-15
Szeretek itt dolgozni, mert jó a főnököm, járványideje alatt sem szűnt meg a munkahelyem. El tudom végezni a munkámat és örülök neki.

Marketing tanácsadó
2020-07-14
Egy reklámügynökség, akinek nincsenek ügyfelei... mert mi hosszútávú partneri kapcsolatokat építünk. Akkor indultunk, amikor mások behúzták a kéziféket: 2008-ban. Mára pedig egy 50+fős cégcsoporttá nőttük ki magunkat. A büdzsédből eredményt gyártunk. A hagyományos marketing szolgáltatókkal ellentétben mi felelősen gazdálkodunk az erőforrásaiddal. Marketing eszközök helyett kipróbált és rendszerbe szervezett bevételszerzést kínálunk. Úgy fektetjük be marketing büdzséd, mintha a sajátunk lenne. A médiavásárlástól a marketingstratégia kialakításáig és a mindenre kiterjedő kivitelezésig bezárólag valóban lefedjük a marketing teljes spektrumát. Rohamtempóban forgatjuk fel a marketing világát minden egyes nap: felkészültünk a mai kor kihívásaira, ismerjük a legújabb trendeket és eszközöket, az eredményeket pedig dupla minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk. Hiszünk abban, hogy átütő sikereket csak valódi együtt-működéssel lehet elérni, bármilyen piacról legyen is szó. Komplex marketing megoldást keresel? Kipróbált, pontosan mérhető, az üzleti célokat valóban támogató rendszert szeretnél? Keresd értékesítő kollégánkat: https://www.linkedin.com/in/vassandraas/

Raktáros
2020-07-13
Nyáron kb embertelen körülmények között lehet dolgozni a raktárban. Nincs légkondi, és kb semmilyen szellőzés at épületben. Arról nem is beszélve, hogy ha vizet inni próbál az ember, rossz néven veszik, mert hogy miért munkaidőben teszi. Talán azért mert nem lehet 4 órán át megállás nélkül robotolni 40 fokban. Mindezt úgy, hogy minden 20 percel korábban el kell indulnom csak hogy sorrakerüljek az öltözőszekrényemhez.

Az is
2020-07-13
Kibirhatatlan főnök, megalázóan kevés fizetés, aminek nagy része állami támogatás. kosz, nyáron meleg, télen hideg, Rendes kollégák, több műszak, fizetés időben érkezik

Gyártásfejlesztő mérnök
2020-07-09
Aladár véleménye és a céghez feltöltött fényképek, 100%-osan tükrözik mi folyik ott bent!!!! Bár már nem sok van hátra ennek a vállalkozásnak úgy sem X-DD KERÜLJÉTEK nagyon-nagyon messzire.....

Mindenes
2020-07-07
Ez a kis útmutató a leendő Mátészalkai kollégáknak szól akik a "tejiparba" szeretnének menni dolgozni, ne tegyék. Kezdjünk hát a pozitívumokkal. -Általában szól a zene. -Tiszta öltöző-mellékhelyiség. Negatívumokat szinte reggelig sorolhatnám sajnos, kezdve a nem megfelelő munkaruházattól, az undorító higiéniai körülmények át még nagyon sok mindent mondhatnék, de nem ezek a legrosszabbak, koránt sem. A legundorítóbb az úgynevezett műszakvezetők, akik közt nagyon kevés az értelmes jóravaló ember, a többségük inkább beképzelt nyalásból lett valaki, akik egész nap a telefont nyomkodják, és fél óránként tűnnek el cigarettázni és e mellé még olyan arcuk is van mint ha ők ****ták volna a spanyol viaszt. A bérezésről annyit hogy a környéken "gyári szinten" a legrosszabbul fizető, ha ne adj isten külsősként kerülsz oda, nincs céges busz. Csak alkalmi munkásként ajánlom, elég 1 héten 2-3 napot itt eltölteni, szellemileg, testileg gyomorforgató hely.

Értékesítő
2020-07-04
Boldogan, örömmel érkeztem és sokkal boldogabban és örömmel távoztam. A kollégák egy része és a vezetőség csak az önös érdekeit nézi. Az új dolgozókat igen hamar lenyomják, megalázzák. Én 1 év alatt a tizensokadik új dolgozó voltam. Sajnálom,hogy egy ilyen jó cégben, nulla empátia és nulla segitőkészség ,főképp a főnökök részéről. A fizetés jó lenne, ha sikerülne elérni a kitűzött célt, de a régiek eltaposnak,.

2020-07-04
A pozitívumok: jó fizetés, sok okos munkatárs. S ezzel sajnos vége is, a felső vezetés a McKínzó és többi tanácsosztogató cég tippjeit kergeti reális célok és saját alkalmazottaik visszajelzései helyett. De ha valaki végignézi a MOL csoport irányítóságának névsorát úgy gondolom nem kell csodálkozni - még egy ilyen olajipari vállalat a világon nincs: egyetlen árva bányamérnök, petrolkémiai szakember vagy geofizikus nincs közöttük, nem értik miből lesz pénz (mondjuk a korrupción kívül). Még a szenioritási alapon működő közel-keleti olajtársaságoknál sem megengedett, hogy az ifjú arab herceg ne szerezzen olajipari műszaki végzettséget a cég vezetésének átvétele előtt, a MOL-nál viszont a szakértelem hiánya nem hátrány, hanem erény: minél kevésbé ért valaki az olajiparhoz, annál magasabbra lehet jutni. A magyar közgazdász társadalom teljes csődje, nagyon szomorú vagyok, hogy ide jutott ez a vállalat. Sok olyan hang van az idősebb munkavállalók között akik egyetértenek abban, hogy jobb lett volna, ha az OMV marad a tulaj (bár azt sem vonják kétségbe, hogy ők is ugyanabba a kávéházba járnak).

Beosztott
2020-07-01
Nem ajánlom senkinek. Kifzetetlen túlóra, borzalmas munkakörülmények, embertelen, megalázó bánásmód a vezetőség részéről, elmaradottság jellemzi. Egyetlen célja a vezetőségnek, hogy bármi áron teljesítve legyenek a mutatók, "hozzuk a számokat" nézzen ki jól a statisztika, az persze senkit nem érdekel, hogy nincs a számok mögött valós teljesítmény. Az egyetlen pozitívum, hogy valamivel több a fizetés mint a közszférában máshol. Betanítás nincs, az ember csak magára számíthat, a vezetők lógatják a lábukat miközben verik az asztalt, hogy hol az anyag amit kért, de még véletlenül sem adnak segítséget az elvárt feladatok teljesítéséhez.

Gyakornoki program
2020-06-30
Tudom ajánlani másoknak is. Friss környezet, szedett vedett csapat, ahol a konfliktus mindennapi, és a nyomás is nagy de mégsem érzed azt hogy minden felelősség a tied. Sok mindenhez értenek, minden területre megvannak a szakemberek, aki inkább dolgozna családias környezetben, mint egy multinál annak ajánlom. A fizetések eléggé kiábrándítóak, bár teszem hozzá ez azért van mert kevés is a megrendelés. A cég fejese a haszon jó részét lenyúlja saját érdekeinek a megvalósítására, emiatt az ott dolgozók vannak lecseszve amiért nem termelnek elég pénzt. Aki türelmes ember az kibírja.

Irodai adminisztrátor
2020-06-30
Szörnyű, fekete ügyeket intéznek. Nem fizet a főnök, felmondtam és már több százezerrel lógnak.. a kilépő papírjaimat nem kaptam még meg, vannak Ukrán dolgozók akik 31 napból 31-et dolgoznak...

Raktári adminisztrátor
2020-06-23
Gyorsan segítettek elhelyezkedni nekem és édesanyámnak is. Jó választás volt, korrektek a főnökök, a fizetéssel sincsen probléma, mindig időben érkezik. Csak ajánlani tudom.

Adminisztrátor, adatrögzítő
2020-06-23
Néhány hónapja dolgozom náluk és teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon korrekt és segítőkész csapat. Minden teljesült, amit a szerződésben megfogalmaztak.

Adminisztratív munkatárs
2020-06-23
Kb féléve dolgozom a cégnél, hiteles korrekt cég, korrekt béremelést kaptunk. összességében elégedett vagyok a cég által nyújtott lehetőségekkel, a fizetéssel, és a juttatásokkal.

Minőségbiztosítási mérnök
2020-06-19
A munkahelyi légkör folyamatonként változik, jellemzően nem rossz. Fizikai dolgozóknál a régióhoz képest átlagos bér, szellemi munbkavállalók esetén bőven átlag alatti. Több környező vendéglátóhelyen, illetve üzletben van 5-10%-os dolgozói kedvezmény. Rendkívül jó szállást biztosít. A felsővezetés több folyamaton is, mind szakmailag, mind emberileg alkalmatlan.