CégkeresésTuristainfó
2019-06-22
klikkesedés van, ha nem vagy még nyugdíjas, készülj fel rá, hogy felvesznek, aztán hülye kifogásokkal a próbaidő letelte előtt kitesznek, mert inkább a nyugdíjasokat alkalmazzák, mivel olcsóbbak. nem vesznek semmibe, nincsenek betartva az alapvető munkahelyi szabályok se, káosz van, kiszámíthatatlanság.

Belső kommunikáció szenior szakértő
2019-06-21
Örülök, hogy rátaláltam erre a cégre. Megbecsülnek és számít, ha kérünk valamit. Korrekt módon állnak a dolgozókhoz. Van fejlődési lehetőség.

Fingfureszelo
2019-06-17
Nem ajánlom. Az elektromos szerelésnél nem veszik le a 400 v ott a induktiv tekercsekröll. hetente tőrténik baleset ott .

Szerelő
2019-06-17
Átverés/Kellemetlenség 24 napot dolgoztam a cégnél, és 24 napig ígérgették a szerződést. Később kiderült hogy napi bejelentésen sem vagyok. Az utolsó két napra bejelentettek, amikor mondtam hogy szerződés nélkül elmegyek, de szerződés akkor sem volt. Most került elő, utólagos aláírásra, ami a megegyezettnél 20 000-rel kevesebb, 140 000 Ft. Tisztességtelen cég.

2019-06-16
Remek munkakörnyezet, korrekt vezetők. Korrekt fizetés és juttatások. Nagy hangsúlyt helyez a cég az egyénre, illetve a munka és magánélet egyensúlyára. Kiemelkedően dolgozóbarát.

Villanyszerelő
2019-06-13
Kollegak rendesek, Alkalmatlan vezetoseg Minden heten kilep 2-3 szakember Velemenyunk szerint, szándekos leepites folyik Az alkalmazottjait SEMMIBE veszik A munkak legyeget kiadtak alvalalkozoknak Nagyon alacsony berek

Pultos - kasszás
2019-06-12
Senkinek sem ajánlom ezt a munkahelyet! Szakmával rendelkező beosztottjait alap minimálbérért dolgoztatja, mert szerinte nem igényel szakmai képzettséget a munkakör betöltése, viszont cserébe oktatás nincs, a kollégáknak kell betanítani az újoncot, úgy, hogy közben 20 ember áll sorban előtte és csak ketten vannak a pultban. Embertelen. Az ártáblán euros és forint ár is fel van tüntetve, elfogadni ellehet az eurot, fizethet azzal a vendég, de vissza a vendégnek már forintban kell adni, ami napi szinten többszöri felháborodást és panasztételt eredményez, mivel azért tartózkodik a reptéren, hogy haza utazzon, ahol valószínűleg nem forint az ország pénzneme. Két évig dolgoztam a reptéren, a közösség kiváló volt, a vezetőség nemtörődömségével és a munkavállalóik meg nem becsülésével volt a legfőbb problémám.

Assistant
2019-06-12
12 hónapja kezdtem el dolgozni az AXIS Distribution Kft-nél, és most volt az első értékelésem. Az első hét betanítással telt, de azzal párhuzamosan már tudtam a saját projektemen is dolgozni. A főnököm volt egyben a mentorom, és folyamatosan kaptam visszajelzést tőle a munkámról. Személyesen az igazgató, Yuval Rayner is leült velem egy félévi elbeszélgetésre, mely során elmondtam az eddigi cégen belül elért sikereimet és a jövőbeni aspiracióimat. A cégen belül van lehetőség az előrelépésre, és menedzseri pozícióban már elég szép évvégi bónuszokat lehet elérni. A környezet barátságos, van egy kis konyha a kávé- és ebédszünetekre.

2019-06-12
Én 1,5 évig dolgoztam a Full Moon Hostelnek, és nagyon pozitív élményekkel távoztam. A kollégák barátságosak, és az első pillanattól fogva csapattagnak tekintettek. Elhelyezkedés szempontjából számomra tökéletes volt, tömegközlekedéssel egyszerű volt a megközelítése. A menedzsmenttel beleértve a tulajdonost Yuval Raynert is, közvetlenül lehetett kommunikálni, de, ha hivatalosan tárgyalni szeretnél béremelésről, juttatásokról, készülj fel alaposan.

2019-06-08
Be nem tartott ígéretek, hatalmas fluktuáció, egyre elviselhetetlenebb munkahelyi légkör és kollégák, tengernyi ukrán és mongol vendégmunkás. Ezt sajnos a kulturált munkakörülmények, a jól felszerelt műhelyek, a viszonylag magas fizetések és egyéb juttatások (már aki kap, mert az egyenlő bánásmód törvényt hírből sem ismerik) sem tudják ellensúlyozni.

Munkafelvevőkárügyintézőkárszakértő
2019-06-06
A munkahely és a hangulat remek.Kollégák kedvesek segítőkészek. Sajnos a fizetés és a havi célszámok mértéke és annak elérése semmilyen módon nincs komunikálva, és Jutalom címszó alatt fizetik ki ami még nem is támadható. Nem korrekt elszámolással.

Közmunka
2019-06-05
Szép környezet, kedves és segítőkész munkatársak! A fizetés és a juttatások megfelelőek. Az irodánk a város központjában van és jól megközelíthető!Nagyszerű munkahely! Mindenkinek ajánlom!

Felszolgáló-pultos
2019-06-04
Az elvárás magas. Megkövetelik a szakmai illetve nyelvtudást. Ettől függetlenül minimálbér a fizetés. 2019-ben nem nőtt hanem csökkent a fizetés a caffatéria megadóztatása miatt. Béremelésről hallani se akarnak. Kiábrándító, hogy ilyen lehet egy Nemzetközi reptéren. Sajnos nem tudom ajánlani, húsdaráló.

Szervizes
2019-06-04
Nagy ígéretek és kevés eredmény :( Nem az ember számít hanem csak a bevétel. Bla Bla Bla Bla Bla ennyit ér amit Józsi igér

Felszolgáló-pultos
2019-06-04
Senkinek sem ajánlom. Kasszás/pultod/barista/felszolgáló munkát kell ellátni. A bér minimálbér. Nem szakmai. Ettől függetlenül a jó angol nyelvtudás és a szakma jó ismerete követelmény. Folyamatos az emberhiány. Húsdaráló. A vezetőség nem hajlandó béremelést adni, sőt 2019-ben a caffatéria megadóztatása miatt nem nőttek hanem csökkentek a bérek a cégnél. Összegezve: Követelmények: nyelv és jó szakmai tudás illetve ódaadó munka a cégért Cserébe: minimálbér (nem szakmai !) Mind ez 2018 -2019 ben egy nemzetközi reptéren. Kerüljétek!