Cégkeresés2020-06-02
Nem ajánlom senkinek hogy itt dolgozzon! Tipikus magyar középvállalkozás ahol méh abban sem hisznek amit csinálnak csak a túlélés a cél. A légkör fojtogató és hatalmi pozíciók kiosztásával van koordinálva a cég. A telephely spórolási szempontból olyan helyen van ami szinte megközelíthetetlen és a munkajogok csak a kötelességek oldaláról van figyelembe véve.

Hitelugyintezo
2020-05-31
A lényeg hogy mind a 3-unkat "eltanàcsoltak" meg próbaidő alatt,mivel a betegàllomàny alatt lévő kolléga visszajött dolgozni. El lehet ezek utàn dönteni hogy mennyire volt "korrekt" a cég 3-unkkal szemben. Az màr csak "hab a tortàn" hogy maga a cég tulajdonos itt dicséri a cégét ezen a platformon. Minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Hitelugyintezo
2020-05-31
Régóta tervezem hogy leírják a véleményem. 2019 szeptemberében az egyik bp-i áruházakba 3 fő hitelügyintéző-pénztàrost vettek fel (köztük engem is).Utólag kiderült hogy 1 fő (akkor már 1 hónapja betegállományban lévő) munkavállaló helyett.Tehat már tudták előre hogyha a kolléga visszajön a betegállományból akkor mind a 3-unkat kirúgnak még próbaidő alatt.Ha felmondott volna akkor 2 főt rugtak volna ki.Az interjún "elfelejtették" azt közölni,hogy nem 1-szer kell Veszprémbe utazni több napra hanem 3 alkalommal. 5 hét !!! alatt 2 munkakört kellett betanulni úgy hogy a pénztárosi munkát az áruházban NEM engedték hogy a gyakorlatban is elsajátítsuk.Csak az volt megengedte,h oda álljunk a pénztáros mellé és nézzük mit csinál.Egy pénztàrosi munkàt így nem lehet megtanulni 5 hét alatt egy másik munkakör mellett.Ezen maga az oktató is ki volt akadva.Nekem pluszban le kellett tennem az MNB vizsgát ,amit még is tettem 5 hét alatt 2 munkakör betanulása mellett. Közben hallottuk,h a Dunakeszin 2 kollégànak is engedték a hitelrögzítését úgy hogy nem sikerült az MNB vizsgáljuk.Az egyik érintett kolléga mesélte ezt el.

Fejlesztő
2020-05-29
A munka környezet szuper de a kezdeti lendület elfogyott. Megrendelés kevés, technológia elavult, dokumentáció hiányos. Projekt managerek, vezetők jönnek-mennek. Ez látszik is a projekteken. Dolgozók motiválatlanok.

Kemencés
2020-05-26
Az MPL Logisztikai raktárban dolgoztam. Két nap elég is volt! Senkinek nem ajánlom! A bérek nevetségesek, a kollégák bunkók! A dolgozók megvannak különböztetve! A belsősök, akiket közvetlen a posta vett fel, a külsős cég dolgozói és az ukrán vendégmunkások is más - más színű láthatósági mellényt kell, hogy hordjanak. Ennek a konkrét oka nem ismert. Nem fejtették ki. Rendszeres a munkaerő felvétel, de őszintén szólva nem értem miért? Már akkor olyan sokan voltak, hogy a bejövő konténerekhez nem lehetett hozzáférni. A kedves kollégák tolakodtak, meg lökdösődtek. A belsős dolgozók a legnagyképűbbek! (Az ukránok sokkal kultúráltabbak náluk!) Nem lehet tőlük semmit kérdezni, mert vérig sértődnek, hogy már az első nap nem tudod, hogy mit hova kell pakolni. Nevetséges! Meglepő mód viszont a műszakvezető nagyon normális volt. A kis lóti futi senki alkalmazottaknak van nagyon nagy arca ott. Ja, azt még megemlíteném, hogy a szabályokat is pont a belsős munkások szegik meg a leginkább. Munkaidőben a telefont nyomkodják, a csomagokat dobálják, még a törékenyeket is! Ez nagyon érdekes, mert az eligazításon a lelkemre kötötték, hogy telefont használni és a csomagokat dobálni tilos! Elvileg kamera figyel mindenhol, de a jelek szerint a belsős dolgozókat nem látja! Bár sok rosszat hallottam a Magyar Postáról. Legendásan rossz munkahelynek számít minden téren, de mivel nem volt más kipróbáltam. Hát soha többet!

Mérnök
2020-05-25
Sajnos több a negatívum, mint a pozitívum. A bér és a juttatások alacsonyan vannak. Az épületek megfelelő fűtése és hűtése nem megoldott, emiatt télen és nyáron is kellemetlen a gyártó terület. Az étkezőben csak automaták elérhetőek, a wc-k, öltözők száma kevés és alacsony színvonalú. A vezetők kevésbé nyitottak vagy nem alkalmasak a problémák megoldására. Az irodai dolgozóknak 1 vagy 2 közös vállalati rendezvény van évente.

Sofőr
2020-05-24
Nos aki szeret 12-14 órát vagy többet dolgozni annak merem ajánlani.Reggel korán 5-6 körül bemész ,ha kész a túrád akkor pakolhatsz békával ,ha nincs akkor vársz 1-2 órát (ez a jellemzőbb) sokszor 1tonna feletti árut,nem baj ha túlsúllyal mész,mert itt ez mindig megvan bőven a 12-20 címmel,de persze ez lehet több is, viszont kevesebb soha ,aztán indulhatsz úgy 7-8 körül, és az ígért 100km körzetben mehetsz kb 300-400km-t,úgy hogy bejárod a létező összes kis települést,egy 20 raklapos 12tonnás gyenge autóval ami még dobozos is.Az elején mindenféle szépet és jót fogsz hallani és halhatod,hogy akár 400ezret is kereshetsz meg ezt adjuk etc..de aztán ezeket elfelejtik, és az első fizunál majd jön a meglepi,hogy dolgoztál 280-320ezerért napi 12-14 órát vagy többet,és mit miért vontak le tőled.Rengeteg a hibás cím sok a hrsz amit nehéz megtalálni,vagy nem lehet bemenni.A címek nagy része korlátozás alatti övezetben ,földúton ahol még elakadni is el lehet, vagy tiltott helyen van.(Iskola,kórház, lakótelep ,magánszemélyek)Majd persze mondják,hogy akkor nem kell bemenni,de úgyis rájössz majd,hogy be kell menned,mert ha nem adod le nem tudsz utána máshol lepakolni.(Nem gond mert kaphatsz plussz pontokat a szabálysértésért)Mivel sok a multis-házhozszállítás, szenvedhetsz a túl méretes webshopos rendelésekkel,melyek jellemzően kanapék,kerítések, garázsok és persze a térkövek csempék vagy cementel teli raklapok stb amiket megközelíthetetlen helyre viszel, ahova nem fér be az autó,de ha ez nem elég akkor menet közben még veszel is fel árut,így a napod azzal telik majd,hogy állandóan pakolsz a kocsin,hogy legyen helyed,de ha netán végzel is időben akkor kapod a telefont mit vegyél fel visszafelé nehogy korán beérj.Mindent látnak hol merre jársz.Majd a jól megérdemelt napod végén este 6-7 körül szenvedhetsz a raktárban,hogy átvegyék a túralistád,elszámolj a kp-val majd leszedd a visszahozott árút békával,mivel a kocsira nem lehet felmenni elektromossal vagy targoncával.Ezután mehetsz haza aludni és másnap kezded elölről.Mivel a túrád csak éjféltől látod így nem fogod tudni csak reggel hova mész.Elviekben lenne saját köröd ,de gyakorlatban minden felé küldenek és mivel rengeteg cím van így kevés a sansz,hogy jártál már ott és esetleg könnyebb lesz később megtalálni.Összegezve itt nincs magánélet és azért nagyon nagy a lemorzsolódás..Nem véletlen,hogy állandóan hirdetnek.

Software developer
2020-05-23
A COVID-19 alatt a home office lehetőségét mindenkinek elrendelte a cég. Senki nem lett elbocsátva. A munkáltató által biztosított eszközök magas színvonalúak. Nagyon összetartó csapatban vagyok, rosszat nem tudnék mondani róluk. Ennél sokkal rosszabb cégek működnek Magyarországon.

Informatikus
2020-05-23
Hülyének nézik az embert. Fizetés a IT szektoron belül szánalmas, béren kívüli juttatás nuku. 20-25 emberre van 5 vezető, melyek közül kb 3 nem csinál semmit azon kívül, hogy viszi a pénzt.

Coffee Specialist
2020-05-22
Ha stabil munkahelyre van szukseged,ne a nespressot valaszd. Csak hatarozott ideju szerzodessel vesznek fel, amit interjun ugy allitanak be,hogy mindenkeppen hosszabbitanak. A munkakorulmeny az uzlettol fugg, a legrosszabbak az ideiglenes uzletek, teljesen megalazo munkakorulmenyek kozt, mig a nagyobb uzletek nagyon kielegitoek. Felvetelkor nincs lehetoseg uzletet valasztani,random osztanak be. Ha kicsi, ideiglenes uzletbe osztanak be, veged, ha nagyba kerulsz de valamiert nem elegedettek,ezekbe a kisebb rossz uzletekbe jutsz. Nagyon kell teljesiteni,folyamatos a nyomas, viszont akarhogy teljesitesz a masodik hatarozott ideju szerzodes utan nem hosszabbit. A vezetok teljesen inkompetensek, szimpatia es haveri alapjan valogatottak. Ha nem hosszabbitanak szerzodest nem mondja senki miert. A munkahoz viszont rengeteg treninget es eegitseget kapunk amiert a munka maga kellemes, ami a cegnek rengeteg penzbe kerul, igy eem ertem a folyamatos nem hosszabbitunk/felveszink ujakat korforgast.

President
2020-05-19
Tavasszal meg emelték a fizetéseket ~8% -al, amiből én kimaradtam mert pont akkor járt le a próbaidőm. Amikor egyesével elmondták mindenkinek, hogy mennyivel kap majd többet engem is odahívtak, és azt akarták bemesélni, hogy amit majd megkapok alapbérem, ami 190.000 Forint nekem is egy emelés... Csak pislogtam. Próbaidő alatt 3 hónapon át 160.000,-ért voltam ott, a próbaidő lejártával megillet az alapbérem, a 190.000,- amiért felvettek, ezért írtam alá a szerződést! Az öltöző/zuhanyzó elég ramaty állapotban van, a munkakörnyezet is kifogásolható. Nem kell nagyon a szőnyeg alá nézni, hogy az ember elavult, vagy hibás gépekkel és munka eszközökkel találkozzon. A felső vezetés egyáltalán nincs tisztában egyes részlegek működésével, de persze ez őket nem zavarja abban, hogy döntéseket hozzanak. Lazán palira veszik a dolgozókat, és figyelmen kívül hagyják az igényeiket. Şalom Saul

Segéd munkás
2020-05-15
ÁLLÁS NÉLKÜL VAGYOK DOLGOZNI SZERET NÉK ÁLLÁS AJANLATOT KÉRERK HA VAN KÉREM HOGY ÉRTESIRJENEK

Eladó
2020-05-13
Senkinek nem ajánlom a céget. Be se jelentik az embert rendesen. Elcsalják a túlórát és a szabadságot is. Áthamisiítja a jelenlétit. A legundorítobb magyar cég, inkább halnék éhen minthogy 1 napot is még nekik dolgozzak. Nem véletlenüé menekülnek tőlük a dolgozók.

2020-05-13
A nevével ellentétben a bizalom, semmilyen szinen nincs meg. Azt állítják, hogy igen, hogy ez egy két irányú kapcsolat, amennyire megbízol bennük, ők is benned. Ez egészen az első hibádig így is van. Mintha nem számítana, hogy minden ember tud hibázni. És akkor sem a szemedbe mondják, képtelenek a szemedbe nézni, de a hátad mögött? Feltételezik, hogy senki sem kommunikál senkivel és mindenkinél eszesebbek. Más véleményét nem hallgatják meg, csak a sajátjuk a fontos és ha kritikát is kapnak a saját szájízük szerint konvertálják át fejükbe. Az ígéretekhez nem tartják magukat, mondván "nincs benne a szerződésbe". Fair enough, de közben elvárák, hogy amit te szóban ígérsz azt maradéktalanul tarts meg. Ha szeretnél valamit, arra nem válszolnak, terelik a témát. Csak és kizárólag női alkalmazottaik vannak, a csinosabb fajtából és nem feltétlen csak azért, mert értenek is a munkához. A dekoratívság nagy előny, melynek többször adnak hangot, mint az illendő lenne.

Ügyfélszolgálati munkatárs
2020-05-12
A környezetet modernnek nem mondanám, a mosdók mocskosak, a munkakörnyezet poros, nem takarítják az biztos. A munkabér vicc, mind banki mind pesti viszonylatban.. vidéken még jónak is számíthatna, dehát nem azért költözik fel az ember, hogy ilyen gyász fizuval tartsa fenn magát. A munka folyamatos stressz, valami rendszer/központi hiba mindig van, persze az ostor ügyintézőkön csattan. Fejetlenség uralkodik, nincs rendes oktatás, nem is szűrik túl jól a belépőket. Mindezek miatt túl nagy a forgás, sok a kilépő, sok az új belépő. Ugródeszkának esetleg jó.