CégkeresésVevőszolgálati vezető
2020-06-19
Nagyon jó csapat, biztonságos munkavégzés, stabil nemzetközi háttér, támogató vezetés, magas szociális érzékenység. Komoly értékesítési- és szervizmunkát végzünk a hazai élelmiszeriparban és a kiskereskedelmi láncoknál.

Kölcsönzött munkaerő
2020-06-18
Nagyon jó munkahely, csak ajánlani tudom. Januárban mentem hozzájuk és 3 napon belül már munkát is szereztek nekem Budapesten , az unokatesómnak pedig Zalaegerszegen! Jó a fizetés és kedvesek az ügyintézők, és eddig időben megkaptuk a fizetést is. A túlórát is korrektül kifieztik adott hónapban! A kölcsönzősök eddig mindenben a segítségünkre voltak.

Gépbeállító
2020-06-17
Ha lehet kerüld 3-évig bírtam mert birka vagyok .mást nem írhatok mert azt írták annak következménye lesz. Én azt nem szeretném.

Személy -és vagyonőr
2020-06-17
Pozitív: Korrekt, segítőkész főnök. Pontos bérszámfejtés. Határozatlan idejű munkaszerződés. Negatív: Havi 240 óra havi órakeret (szabadsággal), monoton kihívás nélküli munka. Időkivárásos feljebbjutási lehetőség.

Gépkocsivezető
2020-06-15
A cégvezetésnek nem erőssége az ígéretek,munkajogi előírások,foglalkoztatási szabályok betartása. Gépjármüpark müszaki állapota siralmas,un.kisfönök szeret más fenekével csalánba ülni,irigy,rosszindulatu és kicsinyes. A cégvezetö nagyobb mellényt hord min ami a mérete.Nem tartja be a jogszabályokat,úgy von le a fizetésből,hogy nem is vagy hibás és mégis teljes összeget von le.

2020-06-11
A szóbeli ígéretekből soha semmi nem valósul meg. Megállapodást, szerződés gond nélkül semmibe vesznek, ha az érdekük úgy diktálja. A belső vezetői kommunikáció stilusa az elso, legkisebb hibától kezdve vállalhatatlan, fenyegetőző, agresszív. A munkatársak szinte havonta cserélődnek, talán nem függetlenül a vezetőség csinos fiatal női munkatársak felé mutatott egészségtelen mértékű érdeklődésétől. Ha ők hibáznak, az a te felelősséged, a munkáért adott fizetés szerintük nagylelkű adomány, az alkalmazott szerintük a tulajdonuk. Mindenük a presztízs, látszon a nagy autó, sofőr, csillogó iroda, eközben 70-es évekbeli nagyzási mániás házmesterként kezelik az embereiket.

Laborasszisztens
2020-06-11
Jó munkahely lehetne ha a nagyfőnök nem lenne olyan amilyen... nem való főnöknek, bárki aki kicsit is szúrja a szemét az repülni fog, alap hogy nyalni kell neki... Meggondolatlan, csak a saját szempontjait nézi, a cég szempontjai másodlagosak... Ha majd leváltják, biztos jobb munkahely lesz, de addig is mindenki kerülje el a Vandamme-t, aki csak tudja ;)

2020-06-10
Nem ajánlanám. Lenézik az összes alkalmazottat. Nem becsülik meg a pontos, lelkiismeretes munkavégzést. Senkinek nem ajánlanám. Reggeltől estig munka, és hétvége is. A legrosszabb, hogy amikor bemész melózni, nem tudod meddig kell maradni, mikor tudsz haza menni.

Financial assistant
2020-06-09
Egyáltalán nem befogadó a közösség, de meg se próbálták az újoncokat különösebben integrálni. A munkába való betanítás borzasztó felszínes volt, a lényeget arra helyezték hogy csinálni tudd, megérteni felesleges... Cserébe a munkakörhöz viszonyítva jó fizetés járt. A látszat nagyon szépen fel van építve, eleinte még tartotta is magát a cég a látványtervhez... majd megkezdődtek az átszervezések, és azóta minden ott eltöltött perc kínszenvedéssé vált. Az új csoportvezetőnk és menedzserünk rettentő rugalmatlanok. A felvázolt előrelépési és tanulási lehetőség lekorlátozódott a feltétlenül szükségesre, és problémává változott ha valaki kérdez. Cserébe dicsőséggé vált, ha valaki "más tollával ékeskedett", és minden már kiválóan működő processt feltétlenül szükséges volt megváltoztatni....... Dicséretet itt ne várjon senki, soha semmi nem elég jó, még az sem ha az országod nemzetközi elismerést kap... DE, legalább minden IS probléma, és folyamatosan adnak valami negatív visszajelzést hogy FEJLŐDHESS. 1 évvel ezelőtt még bőszen ajánlgattam az álláskereső ismerőseimnek, de ma már mindenkit óva intek a közelébe menéstől is!!

IT Konzulens
2020-06-09
A munkavállalók totális semmibe vétele jellemző. Folyamatosan fenn álló fejetlenség, egymásnak ellent mondó utasítások. IT területen szakmai képzettség nélkül, szakmai rálátás nélkül, rendszeresen houzott hibás döntések. Senkinek nem ajánlom, hogy ennél a cégnél dolgozzon, Én is felmondtam, mert szakmailag vállalhatatlan.

Operátor
2020-06-08
Az egyik legrosszabb munkahely, ahol valaha dolgoztam. Egy operátornak semmiféle előrejutási lehetősége nincs, csakhogy ha, összehaverkodik valamelyik felettesével. Simán a munkát a nem érdekli senki. Olyan emberek jutnak előre, akiknek fogalmuk sincs a gyártásról, de remekül helyezkednek. A műszakok tele vannak patkányokkal, akik egy morzsáért is feljelentik egymást. A munkatempó rendkívül megfeszített és némelyik főnök, istennek képzeli magát. Hihetetlenül visszataszító hangnemet engednek meg maguknak, úgyhogy az etikai kódexük, nem ér semmit. Ha valaki megunta az életét, nyugodtan jelentkezzen.

Szakasszisztens
2020-06-03
Nem ajánlanám a jelenlegi vezetés miatt, sajnos csak mese a minőségirányítás. A kiváló munkatársak vagy lelépnek, vagy erővel távolítják el Őket.

Analyst
2020-06-03
Legjobb munkahelyem eddig (dolgoztam logisztika és telekommunikációs cégnél is jó pár évet). Barátságos, támogató és szakértői légkör van a cégnél. Segítenek a betanulásban, támogatnak a célok és ötletek megvalósításában. Nagyon aktív közösségi programokat szerveznek, és jó minden kollégával együtt dolgozni. Könnyen megközelíthető BKV-val, autóval viszont vadászni kell a helyet a környéken. Nagyon ajánlom!

It gyakornok
2020-06-03
Jó a légkör, kedvesek a munkatársak, de csoda ha a az IT rendszerek megfelelően/ az IT osztály by the book működik

Informatikus
2020-06-02
Leginkább börtönhöz tudnám hasonlítani. A cég méri az irodában töltött időt a belépőkártyákkal, ez minden hónap végén át van nézve. Nincs home office, az irodában nincs semmilyen hely, ahova kicsit el lehetne vonulni pihenni 10-15 percre, a székedben kell ülni egész nap, az iroda közel sem mondható szépnek, nem dolgozóbarát.