CégkeresésKiválasztási tanácsadó
2018-12-11
Egyszerre multi és egy család, ahová nap mint nap jó kedvvel járhatsz be, mert nagyon jó fejek a kollégák és a vezetők is. Szakmailag is sokat lehet tanulni, mivel nincsenek leszűkítve a munkakörök egy-egy speciális területre, hanem komplex módon, több területhez is "értve" kell megoldani a problémákat. Meglehetősen rugalmas, de a folyamatok még nincsenek kristály tisztán lefektetve, így ez néha akadályozza a napi munkavégzést. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki egy nagyszerű közösséghez és izgalmas munkakörnyezetbe szeretne tartozni!

Technikus
2018-12-09
Vannak, akik a bélyeget gyűjtik, mások autókat, érméket, fegyvereket, numerákat, mit tudom én. Vannak aztán, sokan, akik a pénzt. Csak a pénz, csak a pénz, csak a pénz. Mindenáron. A baj csak az, hogy egy ilyen nyomorult cégnél a legelemibb emberi jó érzést is két lábbal (gumicsizmával) tapossák meg. Na most ők a pszichopaták. Munkavállalói szempontból a HOGE elviselhetetlen, embertelen, megalázó, a légkör fojtogató, mérgező. Közepesen súlyos mazochistának kell lenni ahhoz, hogy valaki tartósan élvezze a HOGE toxikus légkörét és egy pallérozatlan türhő gonoszkodásait. Az persze még nem baj, ha valaki egy undok vén (moderálva), és undokságával otthon marad. Az a baj, ha valaki kóros undokságával és vén zordságával emberi egzisztenciák felett diszponál és károsítja maga körül a levegőt. És amilyen ostoba, fel sem méri, mekkora pusztítást okoz. (Való igaz, ehhez ostoba, önérzethiányos munkavállalók is kellenek.) Tőlünk nyugatabbra egy ilyen embertelen cég pillanatok alatt a szemétdombon találhatná magát. Csakhogy itt, Nyugat-Ukrajnában sajnos túl erős az egzisztenciális kiszolgáltatottság, a meghunyászkodási hajlam. És a be nem vallott mazochista érzület, a Stockholm-szindrómás meghasadtság. Jöhet ide akármennyi beépített ember, szórhatja az öt csillagot, de kedves potenciális munkavállalók, érdeklődők, higgyétek el: kilóg a büdös lóláb. A HOGE színfalain belül egy embertelen, hitvány munkahely, beszűkült agyú vezetőkkel és kollégákkal.

Ügyvezető
2018-12-07
Cégvezetőként olvasom a korábbi anonim, negatív színben feltüntető hozzászólást. Véleményem szerint gyávaság, ha valaki anonim módon írogat hozzászólásokat. Cégeimnél csak intelligens, rátermett emberek dolgoznak. Azokat, akik gyenge teljesítményt nyújtanak, és nem tudnak hozzáadott értéket teremteni, el kell bocsátanom, hogy hozzá nem értésük miatt ne érje hátrány a meglévő, motivált, sikeres csapatomat. Akik dinamikusak, és csapattagként dolgoznak, azokat megbecsüljük.

Controlling asszisztens
2018-12-05
Vannak sajnos olyan dolgok, amelyeknek egy ilyen cégnél nem szabadna előfordulnia. Az épületüzemeltetés például siralmas. Ezalatt például azt értem, hogy a céghez tartozó épületek környéke több helyen balesetveszélyes. A budapesti telephelyen a garázskijárat, illetve Hatvanban a dolgozói parkoló terület megközelítése szintén veszélyes. Nemrégiben sajnos történt ott egy halálos baleset is. Emellett az épületeken belüli körülményekre sem figyelnek oda eléggé. Ezek miatt jó szívvel nem tudom ajánlani.

Fejlesztési vezető
2018-12-05
A kollégák nagyon jók. Barátságosak, felkészültek, kedvesek. A cégvezetés szörnyű. A projektek nem valósak, fiktívek. Lojalitás nem számít. Bármilyen ürüggyel kirúgnak, hiába dolgozol akármennyit.

Karbantartó
2018-11-20
A ma már EATON néven működő cégnél csak egy dolog számít. Minél olcsóbban munkaerőhöz jutni. Ennél a cégnél létező dolog, hogy még főiskolára járó diákokat vesznek fel mindenféle vezetői gyakorlat nélkül felelős vezetői pozíciókba. Sűrűn előfordulnak a káosz és vicc kategóriájába tartozó "megbeszélések", álmok szintjére degradált, soha meg nem valósuló projektek. A vállalat gépparkja az 1930-as és 1960-as évek időszakából való. Ezekkel szeretnének autóipari beszállítók lenni.

Közművelődési szakember etnográfus
2018-11-15
Nem rossz, attól függ, mit keresel. Ki kell próbálni. A csapat remek. Ez a munkahely nem a pénzről szól, hanem a hivatásról.

Demand controller
2018-11-15
Egyáltalán nem ajánlom senkinek. Fejletlen struktúrák, totális szervezetlenség, a fejlődésre való törekvés teljes hiánya. A szellemi dolgozóknak is percre mérik a belépési-kilépési idejét, amennyiben mínusz órák vannak, szól a bérszámfejtés a menedzserednek. Ezzel szemben a túlórákat nem igazán fizetik. Amennyiben valaki mégis itt dolgozna (moderálva) kerülje el: borzalmas stílusa és szűklátókörűsége miatt az együttműködés vele szinte lehetetlen.

Marketing specialista
2018-11-14
A cég részlegei érdekes műszaki területeket fednek le, ami bőven ad lehetőséget a növekedésre bárki számára, aki nyitott arra. A munkafeltételek nagyon jók, a munkám is értékelik és megbecsülik. Nagyon jó hangulatú, összetartó csapat. Nyitott, jól képzett kollégák.

2018-10-30
Közel másfél évig dolgoztam a cégnél, és elég vegyesek az érzelmeim. Egyrészt jó, mert feljebb lehet jutni, másrészt nem jó, mert van, hogy csak névlegesen jutunk előbbre. A bérezés jelenleg nagyon alacsony, a távozásomnak is ez az oka. Egyébként kellemes a munkahelyi légkör általában. Tisztaság van, a rendre figyelnek. A gépek nagy része sajnos még nálam is idősebb, és vannak problémás gépek. A folyamatok egyszerűek, könnyen megtanulhatóak. A környéken nagyon sok településen megáll a céges buszuk, de a gyalogos megközelítés is nagyon egyszerű. Ami nekem nem tetszett, az az információk nehézkes átadása, illetve az, hogy ittlétem óta most tanítják be a harmadik termelésvezetőt. Volt egy átszervezés is év elején, amikor ész nélkül küldtek el olyan dolgozókat, akiknek most is hasznát tudnák egyébként venni. Összességében szerettem a cégnél dolgozni. Jó kis csapat van. Azoknak ajánlom, akik gyorsan tanulnak és szeretnek csapatban, de egyedül is dolgozni, illetve nagyon jó szem kell hozzá, mert az apró hibák is hibák, amiket észre kell venni.

Fémmegmunkáló
2018-10-28
Én vélemény szerint, amit tapasztaltam, hogy megy a folyamatos öldöklés, hőbörgés és elégedetlenség, és folyamatos kilépések vannak az ígérgetések miatt. Sajnos a cég nincsen rendesen támogatva, szó szerint néha őskor módjára megy a munka. Én mindenkinek ajánlom, hogy keressen ennél a munkahelynél normálisabbat! Képzés terén nulla a cég, tudja, hogy hiányoznak a sofőrök, nem gondolkodnak azon, hogy képezzenek. Képzési lehetőségről ne is álmodj, ha a 0-ról gondolkodsz! Egyéb képzés szokott lenni, hogy ne tudjanak az emberek kilépni véletlenül se! Aki tudja, kerülje!

Compliance officer
2018-10-27
A '90-es évek közepe óta piacvezető életbiztosító, és ehhez méltó módon jó a munkahelyi környezet és infrastruktúra. A kollégák kedvesek és segítőkészek, alapvetően odafigyel a vezetés arra, hogy mindenki jól érezze magát és jó a hangulat, jó érzés bejárni. Van normális, konkrét jövőképe is a vállalatnak. Ajánlom mindenkinek!

2018-10-26
Az iroda központi helyen van, jó közlekedéssel. A munkakörnyezet jó, klímás a helyiség. Parkolási lehetőség mélygarázsban van. A fizetések nagyon alacsonyak, amit a juttatásokkal próbálnak kompenzálni: gépkocsihasználat, céges telefon, céges laptop. Előrelépési lehetőség sajnos nincs. A kollégák kedvesek, jó szakmaiság jellemzi őket, segítőkészek, jó velük dolgozni.

Műszaki támogató mérnök
2018-10-24
Kis, családias cég a miénk, ahol fontos az egyéni és a csapat érdek is. A vezetőség gondolkodásmódja: az elégedett munkatárs a termelékeny munkatárs, ezért a lehetőségek határain belül mindent megteremtenek a sikeres és eredményes munka elvégzéséhez. A munka változatos és sokrétű, minden nap kihívásokban bővelkedik. Én szeretek itt dolgozni.

Csomagoló
2018-10-24
A munkakörnyezet tiszta, világos, télen-nyáron meleg van az üzemben. A főnökség nagyon barátságos, korrekt, emberséges! A fizetés a megbeszéltek alapján, mindig időben, mindig pontos! Ami a munkatársakat illeti: nekem mindenkivel sikerült jó viszonyt kialakítani. Segítőkészek, jó a hangulat! Nagyon szerretek itt dolgozni!