CégkeresésMinőségellenőr
2019-02-15
Kölcsönzött dolgozó vagyok, de ugyanazokban a feltételekben vagyok részesítve, mint egy saját állományú dolgozó. Nagyok korrekt cég, mindig időre történik a fizetés és az onsite-os kollégák is nagyon segítőkészek.

Operátor
2019-02-15
A Job & Career Kft. volt az aki segített nekem hosszú távú, megbízható munkát találni. Bármi kérdésem, kérésem van egyből segítenek megoldani azt, nagyon kedvesek. Barátaimnak is ajánlottam a céget, nekik is sikerült megtalálni a számításaikat.

Hr munkatárs
2019-02-15
Szeretek itt dolgozni, mert jók a munkakörülmények és segítőkészek a munkatársak. Szívesen ajánlanám másoknak is, mert azt kapja az ember amit valóban ígértek. Több családtagom is náluk dolgozik már évek óta.

Toborzási munkatárs
2019-02-15
Pályakezdőként kerültem ide, nagyon sok szakmai támogatást kaptam betanulásom és a későbbiek során is, ami hozzájárult a fejlődésemhez. Segítő és támogató csapat vesz körül, akikre mindig lehet támaszkodni. A vezetőség figyelmet fordít arra, hogy hozzájáruljon a dolgozók motivációjához, mind anyagi mind immateriális téren. Ha egy olyan céget keresel ahol megbecsülnek és segítik szakmai fejlődésedet, akkor bátran ajánlom Neked.

Karbantartó
2019-02-15
Nagyon jó a csapat, könnyen és gyorsan találtak nekem munkát, minden hónapban időben jön a fizetés már 7-én, 8-án sokszor, időben megkapom a bérpapírokat, minden kérdésemre azonnal segítenek és választ kapok. A család több tagja is a cégnél dolgozik, mert amit a Job mond az úgy is van

Személy és Vagyonőr
2019-02-14
szép világos munkahely kedves mosolygós kollegák preciz munkavégzés váltott műszak 24/48 beosztás kevé angol nyelv használattal.összetett feladatok túzvédelem lift ellenőrzés parkoló autók fényképezése

Kereskedelmi koo
2019-02-13
Aki ide jelentkezik, számoljon vele, hogy még próbaidő alatt repülni fog, mint Monty Python tehene. Ész nélkül veszik fel az embereket, aztán meg küldik el őket, a munka teljesítményüktől függetlenül, még a tapasztalt, keményen dolgozó kollégákat is. Teljes a fejetlenség és az össze nem tartás a cégnél. A közösség nem tud csapatként működni. Sehol nem tapasztaltam olyan szintű képmutatást és álságosságot a kollégák részéről mint itt.

Team kordinátor
2019-02-13
Kedves panaszkodó munkatársak. Ha nem tetszik a munka, fizetés és munkahelyi környezet. akkor lehet máshova is menni. Eddig se okozott gondot a pótlásotok. Csak lehet máshol a panaszkodásotokat és lassúságotokat nem tűrnék el. Több fizetést akartok dolgozzatok gyorsabban. Az meg hogy nem lehet előrelépni hülyeség, nekem mégis sikerült.

2019-02-13
Nagyszerű tanári kar, nehéz sorsú gyerekek tanítása sok energiát emésztett fel nap mint nap. Szuper iskolai programok voltak megrendezve az iskolában.

Értékesítő
2019-02-11
Aki ide menne kérem ezt olvassa el ALAPOSAN: -Mielőtt hagynának egyedül dolgozni előtte 1 hetes képzésen kell részt venni (itt másokkal összerakva 1 kis zugban) itt olyan fontos dolgokat tanítanak, mint az etikai kódex és a cég hitvallása (teljesen felesleges). Esetlegesen ha EZT a papírt aláírod akkor 1 éven 150.000 Ft (tanfolyami díj) vissza kell fizetned! Ha nem írod alá akkor már is kilépő szakasz, de akkor is minimum a munkaruhát ki kell fizetni (és akkor lehet 1 hetet dolgoztál eddig és -40.000 Ft-ba vagy a munkaruha , miatt ami ugye kötelező) Ezentúl ha az autón bármi kár van és nem vetted észre, akkor az egészet rád terhelik, nagyon kevés autón van casco. Ezen kívül agyon leszel hajtva, de ne aggódj, ha már gyorsan hajtanál és túl sok lenne a benzin költség... azt is tőled vonják le a béredből (erre megvan a belső számítási rendszer). Úgy vonnak le TŐLED kártérítést, hogy 1 papírjuk nincsen róla (ezt ha valaki perre vinné, simán megnyerné) Egyszóval mindenért TE vagy a felelős, mindent te fizetsz ki, A tanfolyam +munkaruha+ kártérítés, levonások mellett olyan 1 kiszállító megkereshet nettó 140-170 között..

Csoportvezető
2019-02-11
Szeretek itt dolgozni. Folyamatos a fejlődés, változatos feladatok. Családias légkör vesz körül. Szuper kollegák. Stabil, biztos munkahely. Tiszta, modern környezet.

Csirkebél összeszerelő
2019-02-10
egyáltalán nem ajánlom senkinek ezt a céget stresszes monoton a főnökök folyamatosan terrorizálnak pótlékot vonak fenyegetőznek rengeteg a kötelező túlóra a baleseteket eltusolják a bér meg jóval az átlag alatt van 3 műszak 140 nettó nem véletlenül mond fel havonta 4 ember

Munkatárs
2019-02-10
Mindenki alárendelt, az idődet a cég osztja be. Sosem tudod, hogy másnap, vagy még aznap mire számíthatsz. Az összes főnök diszlexiás, emiatt a leírt instrukciókat is nehéz megérteni. A munkavégzést szolgáló eszközök silányak, a gépjárműpark életveszélyes. Ha bármi eltűnik, akkor senki nem áll senkivel szóba egy hétig. Folyamatos a stressz, és folyamatosan figyel valaki, aki az ügyvezető igazgatónak közvetít. A fizetés elfogadható, ha nyolc általánossal rendelkezel, mi viszont mindnyájan diplomával érkeztünk. Az egyetlen jó az egészben az a pár normális ember, akiket ide kényszerített a sors, és együtt szenvedhetsz velük.

Sori munkás
2019-02-09
Munka és fizetés szempontjából szívesen ajánlom a céget ismerőseimnek de az emberek egymáshoz való hozzá állása hagy kivetni valót maga után. Sajnos nagy a széthúzás és klikkesedés egyes sorokon és nem lehet csapatban dolgozni!

Betanított munkás
2019-02-08
nem ajánlom senkinek! nem mondanak igazat, hazudnak! az előléptetés helyett kirúgtak! a szállásomat is aznap el kellett hagyjam! ne menjen senki hozzájuk!